Κρήτη: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά – Οι εικόνες από τον δορυφόρο

19:46 - 14/01/2023

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Κρήτη. Οι κορυφές στα ορεινά γέμισαν, με αρκετούς πολίτες να είναι έτοιμοι να πάνε εκδρομή στα… χιόνια την Κυριακή.  Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών εξέδωσε την δορυφορική αποτύπωση του χιονιού στα βουνά της Κρήτης. Στην πρώτη φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε στις 10:40 το πρωί του Σαββάτου, απεικονίζεται η χιονοκάλυψη στην Κρήτη ... Περισσότερα To άρθρο Κρήτη: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά – Οι εικόνες από τον δορυφόρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών εξέδωσε την δορυφορική αποτύπωση του χιονιού στα βουνά της Κρήτης.

Διαβάστε το στο in.gr

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών εξέδωσε την δορυφορική αποτύπωση του χιονιού στα βουνά της Κρήτης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κρήτη: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου

Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αναγκάσουν Ρωσία και Ουκρανία να υπογράψουν ειρήνη