Χάρης Ρώμας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία»
13:48 - 15/01/2023
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή του, για το Me Too και […]
The post Χάρης Ρώμας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου για τον Φιλιππίδη όταν τελειώσει αυτή η ιστορία»
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη ζωή του, αλλά και για τα επαγγελματικά του και την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧάρης Ρώμας για Πέτρο Φιλιππίδη – «Όταν έρθει η ώρα δεν θα μασήσω τα λόγια μου…»
Δείτε όσα είπε ο Χάρης Ρώμας
Διαβάστε το στο tovimaΧάρης Ρώμας: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν τελειώσει αυτή η ιστορία»
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στη Σίσσυ Χρηστίδου και στο Χαμογέλα και πάλι. Ο γνωστός ηθοποιός,
To άρθρο Χάρης Ρώμας: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν τελειώσει αυτή η ιστορία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧάρης Ρώμας: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει η ιστορία με τον Φιλιππίδη»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ενασχόλησή του με την πολιτική, το MeToo και την υπόθεση του Κολωνού. «Είμαι πολύ απασχολημένος πλέον, ως αντιπεριφερειάρχης, με τις ευθύνες που πρέπει και οφείλουμε να έχουμε, όταν αναλαμβάνουμε ένα τέτοιο πόστο. Είμαι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έχουμε […]
The post Χάρης Ρώμας: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει η ιστορία με τον Φιλιππίδη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr