Πρεμιέρα για το “My Style Rocks”! Η είσοδος της Καραβάτου και της κριτικής επιτροπής
18:46 - 16/01/2023
Το “My Style Rocks” με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρεμιέρα στις 17:00 στον ΣΚΑΪ. Η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε την εμφάνισή της στο γνώριμο αλλά ανανεωμένο πλατό του διαγωνισμού μόδας και καλωσόρισε τους τηλεθεατές. “Έχω μεγάλη περιέργεια, είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για τη μόδα” είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου. Ύστερα υποδέχτηκε τη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρεμιέρα για το My Style Rocks: Ενθουσιασμένη η Κατερίνα Καραβάτου – «Θα γίνουμε η πιο stylish παρέα»
Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (16/01) και η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό στην συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της στο πρώτο της καλωσόρισμα. «Καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στη μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στυλ, τη μόδα και τους ανθρώπους μαζί με εσάς, γιατί θα γίνουμε η πιο stylish παρέα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στο ξεκίνημα της εκπομπής, φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο σύνολο. Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των τριών μελών της κριτικ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr