Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με έναν μικρότερο»
11:56 - 17/01/2023
Οι δηλώσεις του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, έβγαλαν εκτός […]
The post Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με έναν μικρότερο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Ντροπή, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο τι σημαίνει αυτό;»
«Μίλησε με τόση ασέβεια για το γυναικείο φύλο» είπε για δημοσιογράφο που σχολίασε τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει;»
Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου «Ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα. Ντρέπομαι για την Ειρήνη, για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή» είπε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Κώστας Ραπτόπουλος μεταξύ ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit«Τα πήρε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;»
Eκτός εαυτού έβγαλαν την Κατερίνα Καινούργιου, οι δηλώσεις του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.Eκτός εαυτού έβγαλαν την Κατερίνα Καινούργιου, οι δηλώσεις του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.Ο Κώστας Ραπτόπουλος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός του ζευγαριού, αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αρκετά μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή, και πως οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτά που ακούστηκαν σε αυτή την εκπομπή, μείωσε πάρα πολύ μια γυναίκα»
Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου έκανε ο Κώστας Ραπτόπουλος σχετικά
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτά που ακούστηκαν σε αυτή την εκπομπή, μείωσε πάρα πολύ μια γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;»
Η φανερή αγανάκτηση της με τις δηλώσεις του Κώστα Ραπτόπουλου
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου: «Κι εγώ τα είχα με 5 χρόνια μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;»
Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ είμαι 37. Είχα σχέση 5 χρόνια με μικρότερο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλά έκανα και χωρίσαμε;»
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Καινούργιου: "Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με έναν μικρότερο"
"Ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr