Βορίδης: Ημουν προσκεκλημένος της οικογένειας Γλύξμπουργκ στην κηδεία

13:32 - 17/01/2023

Για την παρουσία του στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές μίλησε ο Μάκης Βορίδης. Ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως πήγε στην εξόδιο ακολουθία διότι ήταν καλεσμένος της οικογένειας και τόνισε πως «η Αριστερά εκκινεί μια συζήτηση για το κατά πόσο η κηδεία δημιουργεί ζητήματα πολιτειακού […] The post Βορίδης: Ημουν προσκεκλημένος της οικογένειας Γλύξμπουργκ στην κηδεία appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βορίδης: Ημουν προσκεκλημένος της οικογένειας Γλύξμπουργκ στην κηδεία

Στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ «εγώ ήμουν προσκεκλημένος της οικογένειας, γιατί διατηρώ φιλικούς δεσμούς με μέλη της οικογενείας. Και να σας στενοχωρεί αυτό, εμένα δεν με στενοχωρεί. Έχετε τις απόψεις σας, δεν ξέρω από πού εδράζονται, ίσως από κάποια εμπάθεια» Για την παρουσία του στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025