Βρετανία: Συγκλονιστικές περιγραφές για τον κατά συρροή βιαστή αστυνομικό – «Μαστίγωνε με ζώνες, έσερνε από τα μαλλιά»

21:24 - 17/01/2023

Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τον κατά συρροή βιαστή αστυνομικό στη Βρετανία, καθώς γυναίκες περιγράφουν τους τρόπους με τους οποίους τις βίαζε, όπως ότι της έσερνε στο μπάνιο και τις μαστίγωνε. «Το σεξ έγινε πραγματικά βίαιο. Ήθελε να είμαι ίδια με μια πόρνη, αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω τέτοια πράγματα. Ήταν παράξενα, τρελά πράγματα…», είπε χαρακτηριστικά ένα θύμα του, σύμφωνα με την dailymail.co.uk. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι τη βίασε πάνω από μία φορά και σημείωσε πως «έλεγα όχι και μετά ξυπνούσα με αυτόν από πάνω μου». «Μαστίγωνε με ζώνες, έσερνε από τα μαλλιά», ανέφερε μια άλλη γυναίκα υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, ενώ με βάση τα στοιχεία προκύπτει ότι έλεγε σε όλες «είσαι σκλάβα μου,

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαριστικές περιγραφές για τον κατά συρροή βιαστή αστυνομικό – «Μαστίγωνε με ζώνες, έσερνε από τα μαλλιά»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τον κατά συρροή βιαστή αστυνομικό στη Βρετανία, καθώς γυναίκες περιγράφουν τους τρόπους με τους οποίους τις βίαζε, όπως ότι της έσερνε στο μπάνιο και τις μαστίγωνε. «Το σεξ έγινε πραγματικά βίαιο. Ήθελε να είμαι ίδια με μια πόρνη, αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω τέτοια πράγματα. Ήταν παράξενα, τρελά πράγματα…», είπε […] Το άρθρο Σοκαριστικές περιγραφές για τον κατά συρροή βιαστή αστυνομικό – «Μαστίγωνε με ζώνες, έσερνε από τα μαλλιά» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας