Λυκογιάννης: «Η άμυνα της Ρίτας πάνω από το όριο του φάουλ»
22:00 - 17/01/2023
Λυκογιάννης: «Η άμυνα της Ρίτας πάνω από το όριο του φάουλ»
17/01/2023
Στην κακή λειτουργία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Ρίτας.
Όσα είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ:
«Ήταν ένα παιχνίδι με το νόμισμα να έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο πλάνο μας, ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεσή μας. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα και η άμυνά της Ρίτας ήταν πολύ επιθετική, στο όριο του φάουλ ή και πάνω από αυτό.
Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το σκληρό παιχνίδι και αυτό το επίπεδο. Αλλά, αν θες να πας στους «16» έτσι πρέπει να παίξεις. Μείναμε από δυνάμεις
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λυκογιάννης: «Η άμυνα της Ρίτας ήταν στο όριο του φάουλ ή και πάνω από αυτό»
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «16» του Basketball Champions League γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρίτας Βίλνιους και ο Άρης Λυκογιάννης έκανε λόγο για ένα παιχνίδι με δυο όψεις.
Διαβάστε το στο