Πούτιν: Η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη»
15:02 - 18/01/2023
«Καμία αμφιβολία» δεν έχει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη», όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του την Τετάρτη κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε…
Πούτιν: Η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πούτιν: «Η νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας είναι βέβαιη και δεν έχω αμφιβολία»
Όχι, πως Βλαντίμιρ Πούτιν θα έλεγε τίποτα διαφορετικό, αλλά όπως και να ‘ναι ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε σήμερα ότι η νίκη της χώρας του στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι «βέβαιη και αναπόφευκτη». Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε σήμερα ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων στην γενέτειρα του, την Αγία Πετρούπολη. Η ... Περισσότερα
To άρθρο Πούτιν: «Η νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας είναι βέβαιη και δεν έχω αμφιβολία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πούτιν: Η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη»
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε την Τετάρτη ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη»...
Διαβάστε το στο ZouglaΠούτιν: «Αναπόφευκτη» η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία
Βέβαιη θεωρεί τη νίκη της Ρωσίας στον πόλεμομε την Ουκρανία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb Πούτιν: Η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι αναπόφευκτη
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα Τετάρτη (18/01) ότι δεν είχε «καμία αμφιβολία» ότι η Μόσχα θα βγει νικήτρια στην Ουκρανία. Σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων στην γενέτειρα του, την Αγία Πετρούπολη, οι οποίες μεταδόθηκαν από την τηλεόραση, δήλωσε στους εργάτες και τους δημοσιογράφους ότι «η νίκη είναι βέβαιη, δεν έχω αμφιβολία για αυτό» . Σύμφωνα με τον Πούτιν, αυτό που θα μπορούσε να βοηθήσει τη Ρωσία «είναι η ενότητα του ρωσικού λαού, το θάρρος και ο ηρωισμός των στρατιωτών μας (…) και προφανώς η δουλειά του στρατιωτικοβιομηχανικού τομέα μας», μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠούτιν: «Η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι βέβαιη, δεν έχω αμφιβολία για αυτό»
Επίσκεψη σε εργοστάσιο όπλων στην Αγία Πετρούπολη πραγματοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος
Διαβάστε το στο news.grΠούτιν: Η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη»
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη». Σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων στην γενέτειρα του, την Αγία Πετρούπολη, οι οποίες μεταδόθηκαν από την τηλεόραση, δήλωσε στους εργάτες και τους δημοσιογράφους ότι «η νίκη είναι βέβαιη, δεν έχω αμφιβολία για αυτό». Σύμφωνα με τον […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΗ νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη», λέει ο Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη».Σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων στην γενέτειρα του, την Αγία Πετρούπολη, οι οποίες μεταδόθηκαν από [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΠούτιν: «Αναπόφευκτη η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε λόγο για σίγουρη νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία.
Διαβάστε το στο fosonline.grΠούτιν: Η νίκη της Μόσχας στην Ουκρανία είναι αναπόφευκτη
Σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων είπε στους εργάτες και τους δημοσιογράφους ότι “η νίκη είναι βέβαιη, δεν έχω αμφιβολία για αυτό”. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι “αναπόφευκτη”. Σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια […]
Διαβάστε το στο dete.grΠούτιν: «Η νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας είναι βέβαιη και δεν έχω αμφιβολία»
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε σήμερα ενώπιον εργατών κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπλων στην γενέτειρα του, την Αγία Πετρούπολη. Η ομιλία μεταδόθηκε από την τηλεόραση και εκεί ο πρόεδρος της Ρωσίας φάνηκε να λέει στους εργάτες και στους δημοσιογράφους που ήταν στο σημείο, ότι «Η νίκη είναι βέβαιη και αναπόφευκτη στην Ουκρανία. Δεν […]
The post Πούτιν: «Η νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας είναι βέβαιη και δεν έχω αμφιβολία» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr