Λουτσέσκου: «Η πραγματικότητα είναι μία: Ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο»

23:36 - 18/01/2023

Στον περσινό τελικό με τον Παναθηναϊκό αλλά και το χαμένο πρωτάθλημα κατά την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτή είναι η ιστορία μου και θα την λέω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία!» Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: Για τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και […] The post Λουτσέσκου: «Η πραγματικότητα είναι μία: Ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Μπορεί να είμαι τρελός αλλά μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας»

Ο ΠΑΟΚ πήρε σκορ πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού με το 2-0 στην Τούμπα για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά εκτός από το παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε για μία ακόμη φορά και τον περσινό τελικό των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για “ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα κλεμμένο Κύπελλο”, αφού πρώτα ... Περισσότερα To άρθρο Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Μπορεί να είμαι τρελός αλλά μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ραζβάν Λουτσέσκου: Μπορεί να είμαι τρελός, αλλά είναι ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανέφερε πως πρόκειται «για ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και Κύπελλο». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος τεχνικός εξαπολύει τέτοιες καταγγελίες, αλλά αυτές έχουν διαφορετική βαρύτητα σ’ αυτή την… καταιγίδα παιχνιδιών του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μετά τη χθεσινοβραδινή (18/1) τους αναμέτρηση θα παίξουν την Κυριακή (22/1) στην Αθήνα για τη Super League κι έπειτα ξανά δύο μέρες αργότερα για το Κύπελλο. Ερωτώμενος για το επικείμενο ματς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»