Λουτσέσκου: «Η πραγματικότητα είναι μία: Ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο»
23:36 - 18/01/2023
Στον περσινό τελικό με τον Παναθηναϊκό αλλά και το χαμένο πρωτάθλημα κατά την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτή είναι η ιστορία μου και θα την λέω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία!» Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: Για τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και […]
The post Λουτσέσκου: «Η πραγματικότητα είναι μία: Ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Μπορεί να είμαι τρελός αλλά μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας»
Ο ΠΑΟΚ πήρε σκορ πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού με το 2-0 στην Τούμπα για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά εκτός από το παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε για μία ακόμη φορά και τον περσινό τελικό των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για “ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα κλεμμένο Κύπελλο”, αφού πρώτα ... Περισσότερα
To άρθρο Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Μπορεί να είμαι τρελός αλλά μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ραζβάν Λουτσέσκου: Μπορεί να είμαι τρελός, αλλά είναι ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και Κύπελλο
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανέφερε πως πρόκειται «για ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και Κύπελλο». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος τεχνικός εξαπολύει τέτοιες καταγγελίες, αλλά αυτές έχουν διαφορετική βαρύτητα σ’ αυτή την… καταιγίδα παιχνιδιών του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μετά τη χθεσινοβραδινή (18/1) τους αναμέτρηση θα παίξουν την Κυριακή (22/1) στην Αθήνα για τη Super League κι έπειτα ξανά δύο μέρες αργότερα για το Κύπελλο. Ερωτώμενος για το επικείμενο ματς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr