Survivor: Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη
01:04 - 19/01/2023
Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor με τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ώρα […]
The post Survivor: Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη
Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκείνη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε! «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί» ήταν η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου ... Περισσότερα
To άρθρο Survivor All Star: Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Survivor All Star: Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη
Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκείνη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε! «Δεν έχω λόγια.
Διαβάστε το στο thebest.grSurvivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσε στην αγκαλιά της
Την δεύτερη αποχώρηση από το Survivor All Star είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Τετάρτης.Την δεύτερη αποχώρηση από το Survivor All Star είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Τετάρτης.Την Κυριακή πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, την Δευτέρα προέκυψαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η ομάδα της έβγαλε στον τάκο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη λόγω μειωμένης απόδοσης στα αγωνίσματα και τον Σπύρο Μαρτίκα. Έπειτα από την ήττα της Μπλε ομάδας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Κωνσταντίνου Βασάλου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί», είπε στον Λιανό η Ευρυδίκη
Διαβάστε το στο news.gr