Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι του λογιστή – Τι δείχνει – Εμφανίστηκε η σύζυγός του

07:18 - 19/01/2023

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και δεύτερο βίντεο που έχει καταγράψει με το κινητό της η 47χρονη κατηγορούμενη στο Μοσχάτο, η οποία τον είχε επισκεφτεί λίγες ημέρες πριν την τραγωδία.Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και δεύτερο βίντεο που έχει καταγράψει με το κινητό της η 47χρονη κατηγορούμενη στο Μοσχάτο, η οποία τον είχε επισκεφτεί λίγες ημέρες πριν την τραγωδία.H 47χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση του Μοσχάτου διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα και φέρεται να είχε συναντηθεί μαζί τέσσερις ημέρες πριν καλέσει την αστυνομία για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του 50χρονου – «Εγώ θα σε σκοτώσω»

«Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας