Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη»

08:50 - 19/01/2023

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 19/1. To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη – Δεν έγινε ούτε συνειδητά, ούτε επί τούτου

Συγγνώμη από τους τηλεθεατές θέλησε να ζητήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης (19/01) για ένα λάθος το οποίο έγινε στην στήλη του συνεργάτη της, Λευτέρη Μητσόπουλου, μια μέρα νωρίτερα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» του Alpha, το πρωί της Πέμπτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα, όπως όλοι γνωρίζετε, και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας θεωρείται και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό σαν γεγονός, είναι τόσο σοβαρό και έχει στοιχειώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων και είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και δεν πρέπει ποτέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πλάνο του Άουσβιτς στην εκπομπή της: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη»

Το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές για ένα λάθος που έγινε στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου. «Θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα, όπως όλοι γνωρίζετε, και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μία από τις […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη για το λάθος»

Μέσα από τον αέρα του Happy Day θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Πέμπτης να απολογηθεί για το λάθος […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη για το λάθος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη για το λάθος»

Επειδή προβλήθηκε ένα συγκεκριμένο πλάνο που λογίστηκε ως κακόγουστο αστείο

Διαβάστε το στο news.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ζητώ συγνώμη με το χέρι στην καρδιά»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγνώμη για ένα περιστατικό στον αέρα της χθεσινής εκπομπής της. The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ζητώ συγνώμη με το χέρι στην καρδιά» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της