Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα πρέπει να μην κοιμάμαι τα βράδια;»
11:34 - 19/01/2023
Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως «συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά τι είναι αυτά που ακούμε; Τον κ. Ραφτόπουλο δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40, θα πρέπει να έχω ανασφάλεια;»
Ξέσπασε η παρουσιάστρια για όσα ακούστηκαν σχετικά με τη διαφορά ηλικίας Παπαδοπούλου και Πασχαλάκη - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Ελεονώρα Μελέτη: "Εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40, θα πρέπει να έχω ανασφάλεια;"
Ξέσπασε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο patrasevents.gr