Θανάσης Μπούρας: Τρολιά η γουρνοπούλα και τα 11 ευρώ για τη γιορτή μου
12:38 - 19/01/2023
Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media την Τετάρτη ήθελε τον βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Μπούρα, να καλεί καλούσε τους φίλους και ψηφοφόρους του να περάσουν μαζί την ονομαστική εορτή του. Στην ανακοίνωση – πρόσκληση για τη γιορτή, ο κ. Μπούρας, αφού καλούσε τους ψηφοφόρους να γλεντήσουν μαζί του σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, τους ενημέρωνε ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα, την οποία όμως θα πρέπει να πληρώσουν προς 11 ευρώ το άτομο! Οργισμένος ο γαλάζιος βουλευτής, μίλησε την Πέμπτη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», διαψεύδοντας ότι ισχύει κάτι τέτοιο και κάνοντας λόγο για τρολάρισμά του, για το οποίο θα κινηθεί νομικά. Ο κ. Μπούρας είπε: «Με πήραν διαμ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Μπούρας: Τρολιά η γουρoυνοπούλα και τα 11 ευρώ για τη γιορτή μου
Τι είπε ο βουλευτής της ΝΔ για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media
Διαβάστε το στο news.grΘανάσης Μπούρας: Η οργισμένη απάντηση για την γουρνοπούλα και τα 11 ευρώ – «Τρόλαραν την πρόσκλησή μου»
«Κάποιοι τρόλαραν την πρόσκλησή μου. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω» τόνισε οργισμένος ο Θανάσης Μπούρας σχολιάζοντας τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, όπου στην πρόσκληση για τη γιορτή του αναγράφεται ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα την οποία όμως θα πρέπει οι προσκεκλημένοι να πληρώσουν 11 ευρώ το άτομο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Ο κ. Μπούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr