Μαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε»
15:04 - 19/01/2023
Αποκαλύψεις για διάφορα θέματα έκανε στο νέο της podcast η Μαρία Σολωμού, τόσο για την προσωπική της
To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σολωμού: Έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε
Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στο νέο της podcast, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυγαμία. «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σολωμού: Έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Σολωμού: «Έκανα ψυχοθεραπεία, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε»
Η Μαρία Σολωμού κυκλοφόρησε ένα νέο podcast, στο οποίο μίλησε για την ερωτική της ζωή και έκανε αποκαλύψειςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Σολωμού: Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε
Στο θέμα της πολυγαμίας, στο οποίο έχει αναφερθεί ξανά, μίλησε εκ νέου η Μαρία Σολωμού στονέο της podcast και απόσπασμα του οποίου μεταδόθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός ξεκίνησε να μιλάει για τη ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και η οποία δεν κατάφερε να της αλλάξει την επιθυμία της να έχει 3-4 συντρόφους παράλληλα. «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε»
Αποκαλύψεις για διάφορα θέματα έκανε στο νέο της podcast η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυγαμία και στη συνέχεια επανατοποθετήθηκε σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, όπου είχε δηλώσει πως ανά περιόδους είχες 3-4 συντρόφους παράλληλα. «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε»
Μέσα από το podcast της η Μαρία Σολωμού, αναφέρθηκε στην πολυγαμία και επανατοποθετήθηκε σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, όπου είχε δηλώσει πως στο παρελθόν είχε 3-4 συντρόφους παράλληλα.Μέσα από το podcast της η Μαρία Σολωμού, αναφέρθηκε στην πολυγαμία και επανατοποθετήθηκε σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, όπου είχε δηλώσει πως στο παρελθόν είχε 3-4 συντρόφους παράλληλα.«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Σολωμού: Έκανα ψυχοθεραπεία 12 χρόνια – Το ζήτημα της πολυγαμίας δε διορθώθηκε
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για την προσωπική της ζωή στο νέο της podcast. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυγαμία και επανέλαβε ότι σε κάποιες φάσεις της ζωής της είχε τρεις-τέσσερις συντρόφους παράλληλα. “Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες […]
The post Μαρία Σολωμού: Έκανα ψυχοθεραπεία 12 χρόνια – Το ζήτημα της πολυγαμίας δε διορθώθηκε appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΜαρία Σολωμού: «Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε»
Αποκαλύψεις για διάφορα θέματα έκανε στο νέο της podcast η Μαρία Σολωμού, τόσο για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυγαμία και στη συνέχεια επανατοποθετήθηκε σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, όπου είχε δηλώσει πως ανά περιόδους είχες 3-4 συντρόφους παράλληλα. «Δεν ξέρω […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Σολωμού: "Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε"
"Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜαρία Σολωμού: «Έκανα 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε»
Η Μαρία Σολωμού απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σε podcast και μεταξύ άλλων ανέφερε πως παρά την ψυχοθεραπεία που έκανε 12 χρόνια δεν διορθώθηκε το κομμάτι της πολυγαμίας. «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε», δήλωσε η Μαρία Σολωμού. Στην συνέχεια τόνισε: […]
The post Μαρία Σολωμού: «Έκανα 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr