Χριστίνα Βίδου: «Μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, πένθησα»
18:10 - 19/01/2023
Η Χριστίνα Βίδου κι ο Κώστας Παπαχλιμίντζος πέρασαν το κατώφλι του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση […]
The post Χριστίνα Βίδου: «Μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, πένθησα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Βίδου: «Μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, πένθησα»
Η Χριστίνα Βίδου κι ο Κώστας Παπαχλιμίντζος ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής «Στούντιο 4» με
To άρθρο Χριστίνα Βίδου: «Μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, πένθησα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστίνα Βίδου: «Σκοτώθηκε. Μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη»
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν καλεσμένοι η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος με τη γνωστή δημοσιογράφος να προχωράει σε μια σπάνια εξομολόγηση σχετικά με την απώλεια συντρόφου της σε νεαρή ηλικία. «Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από […]
The post Χριστίνα Βίδου: «Σκοτώθηκε. Μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr