Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την συνέντευξη που την έκανε να κοιμηθεί – «Ήταν τόσο βαρετός»
19:12 - 19/01/2023
Την Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο φιλοξένησαν οι παρουσιαστές του Στούντιο 4. Κατά την διάρκεια της συζήτησης για την […]
The post Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την συνέντευξη που την έκανε να κοιμηθεί – «Ήταν τόσο βαρετός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αυτή ήταν η συνέντευξη που την έκανε να κοιμηθεί – «Ήταν τόσο βαρετός»
Την Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο φιλοξένησαν οι παρουσιαστές του Στούντιο 4. Κατά την διάρκεια της συζήτησης για την κούραση της δουλειάς, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θυμήθηκε μια συνέντευξη που μάλλον ήταν η πιο βαρετή της ζωής της.
Την Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο φιλοξένησαν οι παρουσιαστές του Στούντιο 4. Κατά την διάρκεια της συζήτησης για την κούραση της δουλειάς, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θυμήθηκε μια συνέντευξη που μάλλον ήταν η πιο βαρετή της ζωής της. «Μου έχει συμβεί παιδιά να κοιμηθώ. Ούτε εσύ δεν το ξέρεις. Στην Θεσσαλονίκη όταν ήμουν μικρή, ήμουν […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr