Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι συνέβη;

22:46 - 19/01/2023

Εκτάκτως στο νοσοκομείο πήγε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το συμβάν. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του χεριού της και έγραψε: «Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… Το χέρι μου έβγαζε αίμα και υγρά. Έφυγα […] The post Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι συνέβη; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Τι συνέβη

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της είχε η Ιώαννα Παλιοσπύρου. Η ίδια μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στο νοσοκομειο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Άρχισε ξαφνικά να αιμορραγεί το χερι της

Στο νοσοκομείο βρέθηκε εσπευσμένα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού άρχισε να αιμορραγεί ξαφνικά στο χέρι της. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε γνωστό πως την ώρα που βρισκόταν σε βραδινή έξοδο για ποτό άρχισε να αιμορραγεί στο μπράτσο της, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο νοσοκομείο. Η ίδια έγραψε στο instagram: «Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 […] Στο νοσοκομειο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Άρχισε ξαφνικά να αιμορραγεί το χερι της - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι συνέβη (φωτό)

Εκτάκτως στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως έκανε η ίδια γνωστό με ανάρτησή της στα social media, το χέρι της άρχισε να αιμορραγεί με αποτέλεσμα να αναζητήσει ιατρική βοήθεια. «Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… Το χέρι μου έβγαζε αίμα και υγρά. Έφυγα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Survivor All Star: Ξανά στο νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα – Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Δαλάκα εξαιτίας ενός τραυματισμού της αναγκάστηκε να βγει εκτός στίβου “μάχης” και να λείψει από δύο αγωνίσματα του “Survivor All Star”.Μάλιστα, η αθλήτρια οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο.Σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας της Κατερίνας Δαλάκα υποτροπίασε κι έτσι ξαναβγαίνει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»