Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι συνέβη;
22:46 - 19/01/2023
Εκτάκτως στο νοσοκομείο πήγε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το συμβάν. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του χεριού της και έγραψε: «Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… Το χέρι μου έβγαζε αίμα και υγρά. Έφυγα […]
The post Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι συνέβη; appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της είχε η Ιώαννα Παλιοσπύρου. Η ίδια μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτο νοσοκομειο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Άρχισε ξαφνικά να αιμορραγεί το χερι της
Στο νοσοκομείο βρέθηκε εσπευσμένα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού άρχισε να αιμορραγεί ξαφνικά στο χέρι της. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε γνωστό πως την ώρα που βρισκόταν σε βραδινή έξοδο για ποτό άρχισε να αιμορραγεί στο μπράτσο της, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο νοσοκομείο. Η ίδια έγραψε στο instagram: «Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 […]
Στο νοσοκομειο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Άρχισε ξαφνικά να αιμορραγεί το χερι της - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΕκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι συνέβη (φωτό)
Εκτάκτως στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως έκανε η ίδια γνωστό με ανάρτησή της στα social media, το χέρι της άρχισε να αιμορραγεί με αποτέλεσμα να αναζητήσει ιατρική βοήθεια. «Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… Το χέρι μου έβγαζε αίμα και υγρά. Έφυγα […]
Διαβάστε το στο irafina.grSurvivor All Star: Ξανά στο νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα – Τι συνέβη;
Η Κατερίνα Δαλάκα εξαιτίας ενός τραυματισμού της αναγκάστηκε να βγει εκτός στίβου “μάχης” και να λείψει από δύο αγωνίσματα του “Survivor All Star”.Μάλιστα, η αθλήτρια οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο.Σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας της Κατερίνας Δαλάκα υποτροπίασε κι έτσι ξαναβγαίνει […]
Διαβάστε το στο dete.gr