Βίκυ Καγιά: «Δε ξέρω τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, δε με απασχολεί»

08:40 - 20/01/2023

Πολλά είναι εκείνα που γράφονται το τελευταίο διάστημα για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Βίκυς Καγιά To άρθρο Βίκυ Καγιά: «Δε ξέρω τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, δε με απασχολεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ και δεν με απασχολεί

«Δεν με στενοχωρεί και δεν με πληγώνει τίποτα από αυτά που γράφονται, ο καθένας κάνει τη δουλειά του» συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: Δεν με απασχολούν όσα γράφονται για την αντικατάστασή μου στο Shopping Star

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το μέλλον του GNTM και του «Shopping Star», για το αν έχει παρακολουθήσει το «My…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της