Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για τον χαμό με τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο με τα φανταχτερά ρούχα

10:56 - 20/01/2023

Στο podcast του Pride Radio 986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη, η Νατάσα Μποφίλιου απαντά πρώτη φορά To άρθρο Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για τον χαμό με τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο με τα φανταχτερά ρούχα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσσα Μποφίλιου: Οι αντιδράσεις για την φωτογράφηση στο Λονδίνο υπήρξαν γιατί είμαι αριστερή γυναίκα

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις εικόνες της ντυμένη με κομψά και ακριβά ρούχα στην Αγγλία

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά μετά τον χαμό με τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο με τα φανταχτερά ρούχα

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου...» - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε για την φωτογράφηση στο Λονδίνο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για τον σάλο με τη φωτογράφιση στο Λονδίνο με ακριβά ρούχα

Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε πρώτη φορά στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες...

Διαβάστε το στο Zougla

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για τον σάλο με τη φωτογράφιση στο Λονδίνο με ακριβά ρούχα

Η Νατάσα Μποφίλιου απάντησε πρώτη φορά στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της με φανταχτερά ρούχα σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο. «Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της