#Νατάσα Μποφίλιου

To τέλος μιας κόντρας: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσσα Μποφίλιου ποζάρουν μαζί έπειτα από πολλά χρόνια

thetoc.gr
Μία σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Μποφίλιου.
15:09 21/02/2024

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Έβριζαν τη μητέρα μου για κάτι που έγραψα για τη Νατάσα Μποφίλιου, ενώ είχε ξεψυχήσει στα χέρια μου»

tlife.gr
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time και στον δημοσιογράφο Χρήστο To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Έβριζαν τη μητέρα μου για κάτι που έγραψα για τη Νατάσα Μποφίλιου, ενώ είχε ξεψυχήσει στα χέρια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 16/01/2024

«Γι’ αυτό σ’ αγαπώ»: Ένα τραγούδι στο οποίο συνυπογράφει τους στίχους η Δήμητρα Καραγιάννη με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και το ερμηνεύει ο ίδιος με τη Μελίνα Κανά

e-ptolemeos.gr
Το τραγούδι «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αφιερωμένο» που κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία. Τους στίχους έχουν γράψει η Δήμητρα Καραγιάννη και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, τη μουσική ο ίδιος, ενώ αποτελεί ντουέτο με τη Μελίνα Κανά. Στο άλμπουμ συμμετέχουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Νατάσα Μποφίλιου, o Bαγγέλης Γερμανός, η Μελίνα Κανά, η Στέλλα Κονιτοπούλου και η […]
17:53 13/10/2023

Νατάσα Μποφίλιου: Διέκοψε τη συναυλία της λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας – «Δεν μου έχει ξανασυμβεί 20 χρόνια τώρα»

zappit.gr
Στην πρόωρη ολοκλήρωση της συναυλίας της στο Λουτράκι αναγκάστηκε να προχωρήσει η Νατάσα Μποφίλιου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θεατές από […] The post Νατάσα Μποφίλιου: Διέκοψε τη συναυλία της λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας – «Δεν μου έχει ξανασυμβεί 20 χρόνια τώρα» appeared first on Zappit.
11:00 27/08/2023

Νατάσσα Μποφίλιου για τις πυρκαγιές: Eίμαστε αβοήθητοι, έχουμε όμως την αλληλεγγύη, έχουμε ο ένας τον άλλο

eleftherostypos.gr
Νατάσσα Μποφίλιου: Η τραγουδίστρια με αφορμή τις φωτιές που ταλανίζουν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αρχικά, η Νατάσα Μποφίλιου τόνισε τη δυσλειτουργία των θεσμών και την αδυναμία να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε πως υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ενός ατυχήματος στο οποίο βοήθησε […] Το άρθρο Νατάσσα Μποφίλιου για τις πυρκαγιές: Eίμαστε αβοήθητοι, έχουμε όμως την αλληλεγγύη, έχουμε ο ένας τον άλλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 24/07/2023

Η Νατάσα Μποφίλιου στο Αίγιο

patrasevents.gr
Παλιό ΛιμάνιΤετάρτη, 02 Αύγ 2023 21:30«Αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της; Σε ένα φωτεινό πρωί στην πόλη, Σε μια ελεύθερη αγκαλιά, Σε μια διαδήλωση, Σε τραγούδια που λένε:“Αυτή είναι η ιστορία των δικών μου - κι η δική μου”Αν υπήρχε αυτή η φυλή, θα έψαχνες μαζί της τη θέση σου στον κόσμο;» Νατάσσα, Θέμης, ΓεράσιμοςΜια νέα παράσταση ή ένας νέος τρόπος να κοιτάξουν την Τέχνη τους και τον τρόπο που πορεύονται;Με μια παράσταση...
18:53 06/07/2023

Η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε συναυλία εν μέσω εθνικού πένθους: «Ο πόνος μας δεν κρατάει τρεις μέρες»

zappit.gr
Στη θλίψη βύθισε σύσσωμη την ελληνική κοινωνία το ναυάγιο στην Πύλο για το οποίο και ανακοινώθηκε τριήμερο εθνικό πένθος. Η […] The post Η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε συναυλία εν μέσω εθνικού πένθους: «Ο πόνος μας δεν κρατάει τρεις μέρες» appeared first on Zappit.
21:01 16/06/2023

Νατάσσα Μποφίλιου: Έκανε κανονικά συναυλία στον Βόλο, παρά το τριήμερο Εθνικό Πένθος

NewsBomb
«Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής», τόνισε η Νατάσα Μποφίλιου καταχειροκροτούμενη από το κοινό.Περισσότερα...
20:00 16/06/2023

Άντζυ Σαμίου: Η στήριξη στον Τσίπρα, ο άντρας που την ξεγέλασε κι ο λόγος που σταμάτησε την καριέρα στο τραγούδι

govastileto.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Στην εκλογική ανάλυση που έγινε το πρωί της Πέμπτης 8 Μαΐου στο στούντιο του ΣΚΑΪ και κατά τη διάρκεια της υπεράσπισης της ΝΔ και της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Άρη Πορτοσάλτε, στη συζήτηση προέκυψαν ξαφνικά και αναφορές στην Άντζυ Σαμίου και τη Νατάσα Μποφίλιου. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και το […]
15:38 18/05/2023

Οταν διαφωνούμε ή συμφωνούμε με τον Σαββόπουλο

myvolos.net
Προχθές ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος. Πριν λίγο καιρό, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Νατάσα Μποφίλιου. Οποτε κάποιος καλλιτέχνης εκφράζει μια πολιτική άποψη, μια πολιτική θέση, με τις λέξεις ή με τις πράξεις του, γίνεται το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα ελληνικά κοινωνικά μέσα δίκτυα. Πρώτο trend στο Twitter, πρώτο θέμα συζήτησης σε μακροσκελής […]
22:32 17/05/2023

Νατάσα Μποφίλιου: Το κοστούμι με τα aztec prints που επέλεξε σε live

okmag.gr
Σε μια νέ μουσική βραδιά είδαμε το βράδυ της Παρασκευής τη Νατάσα Μποφίλιου. Οι ΣΟΥΑΡέ, έπειτα από τις sold out εμφανίσεις τους τον Φλεβάρη και τον Μάρτιο, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, επέστρεψαν για μια τελευταία, την Παρασκευή 21 Απριλίου. Κι αυτή τη φορά με καλεσμένους τους τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Πέτρο Βαγιόπουλο. Μάλιστα για […] The post Νατάσα Μποφίλιου: Το κοστούμι με τα aztec prints που επέλεξε σε live appeared first on OK! Magazine.
15:48 22/04/2023

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει στην έρημο Σαχάρα – «Σήμερα ξύπνησα 40 χρονών»

okmag.gr
Στην έρημο Σαχάρα ταξίδεψε η Νατάσσα Μποφίλιου λίγο πριν τα γενέθλιά της. Η ερμηνεύτρια έκλεισε τα 40 της χρόνια και δημοσίευσε μια φωτογραφία που έκλεψε τις εντυπώσεις. Με τα πόδια να πατούν στην ατελείωτη άμμο της Σαχάρα, η Νατάσα Μποφίλιου δηλώνει παρούσα και πλήρης. «Εχθές, περπατούσα ξυπόλυτη στη Σαχάρα. Έβλεπα γύρω μου αυτό το συγκλονιστικό […] The post Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει στην έρημο Σαχάρα – «Σήμερα ξύπνησα 40 χρονών» appeared first on OK! Magazine.
15:40 19/04/2023

Πέτρος Λαγούτης για τον εθισμό στον τζόγο: «Έφαγα ταρακούνημα από την Νατάσα Μποφίλιου» (vid)

Gazzetta
Ο Πετρος Λαγούτης μίλησε για τον εθισμό στον τζόγο και τον τρόπο που το «ταρακούνημα» από φίλους.
23:02 24/03/2023

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Την άφησα για δέκα λεπτά, γύρισα και είδα ότι “έφευγε”

Newsit
Η εξομολόγηση που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη μητέρα του. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος απάντησε για την ανάρτησή του για τη Νατάσα Μποφίλιου, το coming out, ενώ συγκινημένος μίλησε για τη μητέρα του που έφυγε πέρυσι από τη ζωή. «Kάποιοι είπαν ότι η ... Περισσότερα To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Την άφησα για δέκα λεπτά, γύρισα και είδα ότι “έφευγε” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:32 22/02/2023

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Tην δεκαετία του ’90 που είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο

Newsbeast.gr
Για την είσοδό του στην πολιτική, το coming out αλλά και την επίμαχη ανάρτησή του για τη Νατάσα Μποφίλιου, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, με τις σχετικές ανακοινώσεις για την υποψηφιότητά του να αναμένονται από το κόμμα. Ακόμη, αναφέρθηκε στην επίμαχη ανάρτησή του για την Νατάσα Μποφίλιου, όταν εκείνος είχε σχολιάσει πως «παλεύουμε τον “κακό καπιταλισμό” στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… “Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;». «Kάποιοι είπαν ότι η ανάρτηση που είχα κάνει για την Μποφίλιου, το συσχέτισαν με το ότι κατεβαί
13:48 22/02/2023

Συναυλία στήριξης στους καλλιτέχνες στο ΡΕΞ – Μαζί τους και η Νατάσα Μποφίλιου

Newsbeast.gr
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να δείξει την στήριξή του στους καλλιτέχνες οι οποίοι εναντιώνονται στο σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που δόθηκε στην δημοσιότητα την Παρασκευή και δεν ικανοποιεί τα αιτήματα τους. Η συναυλία πραγματοποιείται μπροστά από το θέατρο ΡΕΞ και οι γύρω δρόμοι παραμένουν κλειστοί καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω του κόσμου δεν είναι εφικτή. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους είναι και η Νατάσα Μποφίλου η οποία θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της και θα στηρίξει και εκείνη τον αγώνα των καλλιτεχνών. Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast:
16:58 20/02/2023

Νατάσα Μποφίλιου: «Θα φοράω στενά ρούχα άμα θέλω, θα βγάζω τα β…ά μου άμα θέλω»

zappit.gr
Στο podcast του Τάσου Μπιμπισίδη μίλησε η Νατάσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τις αντιδράσεις που υπήρξαν με […] The post Νατάσα Μποφίλιου: «Θα φοράω στενά ρούχα άμα θέλω, θα βγάζω τα β…ά μου άμα θέλω» appeared first on Zappit.
11:18 20/01/2023

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για τον χαμό με τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο με τα φανταχτερά ρούχα

tlife.gr
Στο podcast του Pride Radio 986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη, η Νατάσα Μποφίλιου απαντά πρώτη φορά To άρθρο Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για τον χαμό με τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο με τα φανταχτερά ρούχα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:56 20/01/2023

Φωτεινή Βελεσιώτου: Το τραγούδι, το μπάσκετ και η Νατάσα Μποφίλιου

neolaia.gr
Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε για την καριέρα της, την αγάπη της για το μπάσκετ και απάντησε για τα σχόλια που δέχθηκε η Νατάσα Μποφίλιου.
12:44 28/12/2022

Φωτεινή Βελεσιώτου: «Η Νατάσα Μποφίλιου να κάνει αυτό που γουστάρει και να είναι αυτή που είναι»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Βελεσιώτου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για το μπάσκετ, […] The post Φωτεινή Βελεσιώτου: «Η Νατάσα Μποφίλιου να κάνει αυτό που γουστάρει και να είναι αυτή που είναι» appeared first on Zappit.
11:18 28/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load