Κώστας Φραγκολιάς: «Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από το “Happy Day”»

11:06 - 20/01/2023

Για τη πολυετή συνεργασία του με το Happy Day και τις σκέψεις που έχει κάνει να To άρθρο Κώστας Φραγκολιάς: «Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από το “Happy Day”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Φραγκολιάς: «Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από το Happy Day»

Για τη πολυετή συνεργασία του με το Happy Day και τις σκέψεις που έχει κάνει να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς και για τη δήλωσή του περί επιδομάτων που προκάλεσε αντιδράσεις, μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς στην εκπομπή “Breakfast @Star” και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά. «Η συνεργασία μου με το Happy Day είναι άριστη. Με αυτά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της