Δανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει unfollow ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί την πρώτη χρονιά»
11:58 - 20/01/2023
Για το unfollow μεταξύ Καγιά και Χατζηπαντελή μιλούσαν στον αέρα του «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα να εκφράζει την […]
The post Δανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει unfollow ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί την πρώτη χρονιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει unfollow συνεργάτες από την πρώτη χρονιά της εκπομπής»
Με αφορμή τα σχόλια της Βίκυς Καγιά για το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή...
Διαβάστε το στο ZouglaΔανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει unfollow συνεργάτες από την πρώτη χρονιά της εκπομπής»
Με αφορμή τα σχόλια της Βίκυς Καγιά για το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα τόνισε μέσα από το «Πάμε Δανάη!» ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να σταματάς να ακολουθείς ανθρώπους που δεν έχεις πλέον επαφές. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει κάνει και εκείνη unfollow σε παλιούς συνεργάτες της. «Το unfollow […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει unfollow ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί την πρώτη χρονιά»
Για το unfollow μεταξύ Καγιά και Χατζηπαντελή μιλούσαν στον αέρα του «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα να εκφράζει την άποψή της σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.Για το unfollow μεταξύ Καγιά και Χατζηπαντελή μιλούσαν στον αέρα του «Πάμε Δανάη», με τη Δανάη Μπάρκα να εκφράζει την άποψή της σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.«Το unfollow πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Έχω κάνει πάρα πολύ κόσμο unfollow, που δεν έχω τίποτα μαζί τους. Δεν έχω τσακωθεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ ένταση, αλλά δεν μιλάμε. Έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει unfollow συνεργάτες από την πρώτη χρονιά της εκπομπής»
Με αφορμή τα σχόλια της Βίκυς Καγιά για το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram, η
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει unfollow συνεργάτες από την πρώτη χρονιά της εκπομπής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔανάη Μπάρκα: "Έχω κάνει unfollow ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί την πρώτη χρονιά"
"Δεν έχω τσακωθεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ ένταση, αλλά δεν μιλάμε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr