Κώστας Φραγκολιάς: «Με φλερτάρουν περισσότερο άτομα του ίδιου φύλου»

12:22 - 20/01/2023

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Στέλιο Δρουμαλιά με τον οποίο […] The post Κώστας Φραγκολιάς: «Με φλερτάρουν περισσότερο άτομα του ίδιου φύλου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Φραγκολιάς: Με φλερτάρουν περισσότερο άτομα του ίδιου φύλου – Δεν έχω μετανιώσει γι΄αυτό που είπα

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της Παρασκευής (20/01) και αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται στα social media, το φλερτ ενώ απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί που προκάλεσαν αντιδράσεις. «Η συνεργασία μου με το Happy Day είναι άριστη. Με αυτά που ακούω και δεν τα έχω δει, στο χώρο της τηλεόρασης έχω υπάρξει πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου. Είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και ναι, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς. «Με φλερτάρουν στα social media. Τα δύο πρώτα χρόνια στην εκπομπή με φλέρταραν αρκετά, τώρα τα δύο τελευταία χρόνια με φ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου περί επιδομάτων στους νέους»

Για την πολυετή συνεργασία του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του για τα επιδόματα στους νέους μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του. Συγκεκριμένα μιλώντας στον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά και την εκπομπή Breakfast@Star αποκάλυψε: «Η συνεργασία μου με το Happy Day είναι άριστη. Με αυτά που ακούω […] The post Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου περί επιδομάτων στους νέους» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο