Νατάσσα Μποφίλιου: «Οι αντιδράσεις υπήρξαν επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου»
12:28 - 20/01/2023
Μετά τα επικριτικά σχόλια που άκουσε η Νατάσσα Μποφίλιου τον περασμένου Δεκέμβριο, με το ελληνικό twitter να αντιδρά για το ταξίδι της στο Λονδίνο και την φωτογράφηση με κομψά, ακριβά ρούχα για γνωστό brand, η ίδια έδωσε τη δική της εκτίμηση για τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε όλος ο ντόρος. Στο podcast του Pride ... Περισσότερα
To άρθρο Νατάσσα Μποφίλιου: «Οι αντιδράσεις υπήρξαν επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσσα Μποφίλιου για φωτογράφιση στο Λονδίνο: Με κρίνουν γιατί είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου
«Μα εγώ φορούσα στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει»
Διαβάστε το στο news.grΝατάσσα Μποφίλιου: Όλο αυτό έγινε επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου
Στο podcast του Τάσου Μπιμπισίδη μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να τοποθετηθεί σχετικά με τις αντιδράσεις που υπήρξαν για μία φωτογράφιση ρούχων που έκανε πρόσφατα στο Λονδίνο. «Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, για το πώς ντύνομαι και τι χρώμα βάφω τα μαλλιά μου. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝατάσα Μποφίλιου: Ο λόγος που έγινε χαμός με τη γούνα είναι γιατί είμαι αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου
Η Νατάσα Μποφίλιου απαντά για πρώτη φορά στη κριτική και τα σχόλια που είχαν προκαλέσει οι αναρτήσεις της σε πρόσφατο ταξίδι της, στο Λονδίνο. Τότε είχε δεχθεί κακή κριτική για τα ρούχα που φορούσε, τα οποία όπως τα ονόμασαν ήταν ¨φανταχτερά” και δεν συμβαδίζουν με ό,τι πρεσβεύει στη ζωή της η ερμηνεύτρια. Μιλώντας στο podcast […]
The post Νατάσα Μποφίλιου: Ο λόγος που έγινε χαμός με τη γούνα είναι γιατί είμαι αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr