Γερεμέγεφ: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία μου να πάω στο επόμενο επίπεδο»
20:38 - 20/01/2023
Γερεμέγεφ: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία μου να πάω στο επόμενο επίπεδο»
20/01/2023
Η μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Χάκεν στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε "αθόρυβα" σήμερα με τους «πράσινους», να... κλειδώνουν τη μετακίνηση του περσινού πρώτου σκόρερ της "Allsvenskan" μέσα σε δύο 24ωρα.
Ο 29χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025, με τον Παναθηναϊκό να επισημαίνει πως θα δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό έως τέλος της φετινής σεζόν.
Το "αντίο" του 29χρονου Σουηδού, που υπέγραψε πέρσι 22 γκολ σε 27 αγώνες, συνοδεύτηκε από ένα πολύ όμορφο μήνυμα της σουηδικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά και δηλ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναθηναϊκός – Γερεμέγεφ: «Η στιγμή και η ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα»
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (20/1) τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Χάκεν, με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025 και την επισήμανση πως έως τέλος της εφετινής σεζόν θα δοθεί ως «δανεικός» στον Λεβαδειακό. Η αποχώρηση του 29χρονου Σουηδού, πρώτου σκόρερ στην περσινή «Allsveskan» με 22 γκολ σε 27 ... Περισσότερα
To άρθρο Παναθηναϊκός – Γερεμέγεφ: «Η στιγμή και η ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γερεμέγεφ: «Η στιγμή και η ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα»
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (20/1) τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Χάκεν, με συμβόλαιο...
Διαβάστε το στο ZouglaΓερεμέγεφ: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία μου να πάω στο επόμενο επίπεδο»
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε για την μεταγραφή του στους "πράσινους"/
Διαβάστε το στο fosonline.gr