Ψευτογιατρός: Έφθασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο για 30.000 ευρώ – Νέες αποκαλύψεις στο «φως»

09:40 - 21/01/2023

Ο ψευτογιατρός και ο συνεργός του εξαπατούσαν και τους έπειθαν να εγκαταλείψουν την αγωγή τους και να ακολυθήσουν μια «πρωτοποριακή» αγωγή, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου. Ο νέος ψευτογιατρός εμφανιζόταν ως νευρολόγος ενώ ο συνεργός του απο την Γερμανία ως γενετιστής και έταζαν […] Το άρθρο Ψευτογιατρός: Έφθασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο για 30.000 ευρώ – Νέες αποκαλύψεις στο «φως» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ψευτογιατρός: Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Έφτασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο 30.000 ευρώ – «Μου έφαγε 35.000 ευρώ»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 65χρονου που παρίστανε τον νευρολόγο από τα Καλύβια.Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 65χρονου που παρίστανε τον νευρολόγο από τα Καλύβια.Έρευνα έχει διατάξει και ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης o οποίος δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων εφόσον διαπιστώσει παράνομες ενέργειες σύμφωνα με την ΕΡΤ. Oι καταγγελίες για τον φυσιοθεραπευτή, πληθαίνουν. Παριστάνοντας τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ. για ψευτογιατρό: Έφτασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο 30.000 ευρώ

Δυστυχώς, ο ψευτογιατρός και ο συνεργός του εκμεταλλευόμενοι την λαχτάρα ανθρώπων με σοβαρές ασθένειες για ίαση ή για βελτίωση της κατάστασης της υγείας τους, τους εξαπατούσαν και τους έπειθαν να εγκαταλείψουν την αγωγή τους και να ακολυθήσουν μια «πρωτοποριακή» αγωγή, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ […] The post Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ. για ψευτογιατρό: Έφτασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο 30.000 ευρώ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ψευτογιατρός: Έφτασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο 30.000 ευρώ - Καταγγελίες από θύματα

Ψευτογιατρός: Έφτασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο 30.000 ευρώ - Καταγγελίες από θύματαekomninou Σαβ, 21/01/2023 - 11:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ψευτογιατρός: Πουλούσε κάθε φιαλίδιο μέχρι και 30.000 ευρώ

Την απελπισία ανθρώπων που έπασχαν από σοβαρές ασθένειες εκμεταλλευόταν ο νέος ψευτογιατρός μαζί με τον συνεργό του. Οι Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, είναι κοντά στη σύλληψή του που ίσως πραγματοποιηθεί και σήμερα. Εν τω μεταξύ, στον ΣΚΑΪ μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου. Ο νέος ψευτογιατρός εμφανιζόταν ως νευρολόγος και ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη