Πέμυ Ζούνη: Δεν θα πήγαινα για γκεστ στο Maestro – Ξέρει και εκείνος ότι δεν πρέπει να με καλέσει

14:32 - 21/01/2023

Η γνωστή ηθοποιός Πέμυ Ζούνη μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου και απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά του MEGA Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν.Η γνωστή ηθοποιός Πέμυ Ζούνη μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου και απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά του MEGA Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν.Όπως είπε-μεταξύ άλλων-η Πέμυ Ζούνη: «Όχι, δεν έχω δει το Maestro γιατί τις 23:00 πρέπει να έχω κοιμηθεί γιατί ξυπνάω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα έκανα γκεστ στο Maestro και το ξέρει κι ο Χριστόφορος ότι δεν θα έπρεπε να με καλέσει»

Όπως είπε, μετά τη σειρά «Κλείσε τα μάτια», δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη 

Διαβάστε το στο

Πέμη Ζούνη: "Δεν θα έκανα γκεστ στο Maestro και το ξέρει κι ο Χριστόφορος ότι δεν θα έπρεπε να με καλέσει"

"Αυτή ήταν μια στιγμή πολύ επιτυχημένη και ιδιαίτερη και δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα είναι λιγότερο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας