Γιούνκερ: Θα πήγαινα για ποτό μαζί με Μητσοτάκη και Τσίπρα

12:12 - 26/01/2020

Κατά της στάσης της Τουρκίας στο θέμα της Λιβύης, το προσφυγικό και των θεμάτων με την Κύπρο τάχθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του, όπου μίλησε και για τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. «Δεν μου αρέσει η πρόσφατη τουρκική παρέμβαση στη Λιβύη, επειδή δεν πιστεύω ότι οι ξένες δυνάμεις πρέπει να παρεμβαίνουν στις… Read more » The post Γιούνκερ: Θα πήγαινα για ποτό μαζί με Μητσοτάκη και Τσίπρα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Θα καλούσα για ποτό Τσίπρα και Μητσοτάκη μαζί

Πώς απαντά ο τέως πρόεδρος της Κομισιόν στα αρνητικά σχόλια του Γιανη Βαρουφάκη για το πρόσωπό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιούνκερ: Θα πήγαινα για ποτό μαζί με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιούνκερ: Θα έβγαινα για ποτό με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα μαζί

«Φίλους» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Διαβάστε το στο in.gr

Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ: Θα πήγαινα για ποτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα- Θα τους έλεγα ιστορίες που δε γνωρίζουν

O Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ μίλησε στην Μαρία Ψαρά και το «Έθνος της Κυριακής», όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε για την αγάπη που έχει για τη χώρα μας The post Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ: Θα πήγαινα για ποτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα- Θα τους έλεγα ιστορίες που δε γνωρίζουν appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Γιούνκερ εξηγεί γιατί δεν ήθελε το ΔΝΤ: Θα πήγαινα για ποτό με Τσίπρα, Μητσοτάκη, λέει

Η αγάπη του για την Ελλάδα είναι δεδομένη. Όμως, μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής», ο τέως πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, διευκρ

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Γιούνκερ: «Θα πήγαινα για ποτό με Μητσοτάκη και Τσίπρα μαζί»

Κατά της στάσης της Τουρκίας στο θέμα της Λιβύης, το προσφυγικό και των θεμάτων με την Κύπρο τάχθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του, όπου μίλησε και για τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. «Δεν μου αρέσει η πρόσφατη τουρκική παρέμβαση στη Λιβύη, επειδή δεν πιστεύω ότι οι ξένες... The post Γιούνκερ: «Θα πήγαινα για ποτό με Μητσοτάκη και Τσίπρα μαζί» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ο Γιούνκερ υμνεί Σχοινά, «θάβει» Βαρουφάκη και απαντά αν θα τα ‘πινε με Μητσοτάκη και Τσίπρα!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο «Έθνος» για τους Έλληνες πολιτικούς. Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν χαρακτήρισε «φίλους» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ σε ερώτηση με ποιον θα πήγαινε για ποτό απάντησε και με τους δύο ταυτόχρονα. Ο ίδιος μίλησε και για την συμβολή και την προσφορά του […] The post Ο Γιούνκερ υμνεί Σχοινά, «θάβει» Βαρουφάκη και απαντά αν θα τα ‘πινε με Μητσοτάκη και Τσίπρα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Γιούνκερ: Θα πήγαινα για ποτό με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποκάλυψε ότι θα πήγαινε για ποτό τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αποκάλυψε ότι θα πήγαινε μαζί τους για ποτό και θα τους έλεγε ιστορίες που δεν γνωρίζουν. Πιο συγκεκριμένα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Ναι, είναι φίλος. Ανακαλύπταμε ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τον εμπιστεύτηκα, με εμπιστεύτηκε, κάποιες φορές απογοητεύτηκα από αυτόν, κάποιες φορές εκείνος από μένα. Μέρα με τη μέρα, όμως, χτίσαμε μια σχέση χρήσιμη για Ελλάδα και ΕΕ». Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε «Ναι (σ.σ. είναι φίλος). Έχω καλή σχέση με όλους τους πρωθυπουργούς». Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποκάλυψε ακόμα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Θα έβγαινα για ποτό με Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη ταυτόχρονα

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: «Πρέπει να σας πω, όμως, ότι κανείς Έλληνας πρωθυπουργός δεν ερχόταν να μου κατηγορήσει τον προηγούμενο», είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιούνκερ: "Θα έβγαινα για ποτό με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα μαζί"

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιούνκερ: Θα καλούσα για ποτό Τσίπρα και Μητσοτάκη

«Το Grexit θα ήταν καταστροφικό αρχικά για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρωζώνη στο σύνολό της», υπογραμμίζει σε συνέντευξή... The post Γιούνκερ: Θα καλούσα για ποτό Τσίπρα και Μητσοτάκη appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη

Ρολό σφολιάτας με χοιρινό, πιπεριές και γραβιέρα – Aπίθανη συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε

Χούλιγκαν ΑΕ: Οι «μεγάλοι» έδιναν τις εντολές και οι «μικροί» εκτελούσαν – Οι εντολές από τον «κοντό», τον μάνατζερ τράπερ και τον «καρχαρία»

Μελέτη πυροπροστασίας: Για ποια ακίνητα είναι υποχρεωτική

Φορολογία: Οδηγός για τις δηλώσεις των αγροτών – Πώς θα συμπληρωθεί το Ε3 για τις επιδοτήσεις

Συντάξεις: Οι 8 μεγάλες αδικίες του ασφαλιστικού