Ιωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο»
16:42 - 22/01/2023
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» ήταν σήμερα η Ιωάννα Σουλιώτη, σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση […]
The post Ιωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο»
Στον γάμο της αλλά και στην καριέρα της αναφέρθηκε η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1».Στον γάμο της αλλά και στην καριέρα της αναφέρθηκε η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1».«Τώρα που τα παιδιά μου σπουδάζουν, έχω ελεύθερο χρόνο για μένα. Παλιά έβλεπαν εμάς τα μοντέλα όπως βλέπουν σήμερα τους παίκτες των ριάλιτι. Έχω πληρώσει τα όχι μου που έχω πει ακόμα και από τηλεοπτικούς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Σουλιώτη: “Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο”
Η Ιωάννα Σουλιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. “Τώρα που τα παιδιά μου σπουδάζουν, έχω ελεύθερο χρόνο για μένα. Παλιά έβλεπαν εμάς τα μοντέλα όπως βλέπουν σήμερα τους παίκτες των ριάλιτι. Έχω πληρώσει τα όχι μου που έχω πει ακόμα και από τηλεοπτικούς οργανισμούς. Σταμάτησα […]
The post Ιωάννα Σουλιώτη: “Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΙωάννα Σουλιώτη: "Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο"
"Δεν χρειάζομαι κάποιον κύριο να με κάνει κυρία"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΙωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο»
Η Ιωάννα Σουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και περιέγραψε τις καλές εποχές του μόντελινγκ. Παράλληλα μίλησε και για την προσωπική της ζωή. «Τώρα που τα παιδιά μου σπουδάζουν, έχω ελεύθερο χρόνο για μένα. Παλιά έβλεπαν εμάς τα μοντέλα όπως βλέπουν σήμερα τους παίκτες των ριάλιτι. Έχω πληρώσει τα όχι μου που έχω […]
The post Ιωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.grΙωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο»
Η Ιωάννα Σουλιώτη, μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση [...]
The post Ιωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr