Survivor: Προβληματισμένος ο Βασάλος για την Βαλαβάνη – «Τι πήγε τόσο στραβά»

21:14 - 22/01/2023

Εκ νέου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής, με το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε […] The post Survivor: Προβληματισμένος ο Βασάλος για την Βαλαβάνη – «Τι πήγε τόσο στραβά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Προβληματισμένος ο Βασάλος για την Βαλαβάνη – «Τι πήγε τόσο στραβά»

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε ξανά το Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής, με το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό οι Διάσημοι και οι Μαχητές κλήθηκαν να ανταποκριθούν στην επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Φυσικά, τον πρώτο λόγο σε αυτή την «απώλεια» είχε ο Κωσνταντίνος Βασάλος ο οποίος και δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για αυτή την εξέλιξη στο ριάλιτι επιβίωσης. » Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και της στοίχισε την παραμονή στο παιχνίδι. Την ξέρω τόσο καλά, τι να έκανε… Είναι ένας άνθρωπος λογικός, δεν ενοχλεί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βασάλος: Στεναχωρημένος και προβληματισμένος για την αποχώρηση της Ευρυδίκης – «Τι πήγε τόσο στραβά»

Στεναχωρημένος αλλά και προβληματισμένος εμφανίσθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.Στεναχωρημένος αλλά και προβληματισμένος εμφανίσθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.«Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και της στοίχισε την παραμονή στο παιχνίδι. Την ξέρω τόσο καλά, τι να έκανε… Είναι ένας άνθρωπος λογικός, δεν ενοχλεί, δεν θα σε μειώσει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο