Survivor All Star – Καρολίνα Καλύβα για τη τρυφερά τετ-α-τετ με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

00:30 - 23/01/2023

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο αποψινό συμβούλιο του νησιού αφού ο Γιώργος Λιανός έπιασε απροετοίμαστους τους To άρθρο Survivor All Star – Καρολίνα Καλύβα για τη τρυφερά τετ-α-τετ με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα για τις συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο: «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού στους δύο παίκτες, οι απαντήσεις τους και η «υπενθύμιση» της Ασημίνας για τη σχέση της Καρολίνας εκτός παιχνιδιού

Διαβάστε το στο

Survivor: Η Καρολίνα δηλώνει πρώτη φορά την αγάπη της για τον Μάριο Πρίαμο – «Δεν έχει όριο»

Η Καρολίνα Καλύβα απάντησε στο Survivor για όσα λέχθηκαν στο συμβούλιο σε σχέση με το γεγονός πως η ίδια κι […] The post Survivor: Η Καρολίνα δηλώνει πρώτη φορά την αγάπη της για τον Μάριο Πρίαμο – «Δεν έχει όριο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της