Νέα συγκλονιστική κατάθεση για το Μάτι: «Ο ιερέας πατέρας μου σήκωσε τα χέρια και ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό, κατάλαβε»

14:08 - 23/01/2023

Απάντηση στα βασανιστικά «γιατί» ψάχνουν οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν μέσα στις φλόγες στο Μάτι. Μέσα από τις μαρτυρίες τους, ενώπιον του δικαστηρίου, αναβιώνουν οι στιγμές φρίκης που τους σημάδεψαν για πάντα όπως στην περίπτωση της Ελένης Παπαποστόλου που συγκλόνισε περιγράφοντάς πώς ο ιερέας πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στη θάλασσα, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά για να ζητήσει συγχώρεση. Η γυναίκα ανάφερε πως αναζήτησαν δίοδο για να βγουν στη θάλασσα προκειμένου να γλιτώσουν από τη φωτιά που τους περικύκλωνε. «Ήταν σαν κόλαση» είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε πως μαζί με τους δικούς της κατάφεραν να καθίσουν σε έναν ύφαλο. «Ο πατέρας μου ήταν ψύχραιμος, ήταν πάντα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάτι: Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες - «Ο ιερέας πατέρας μου σήκωσε τα χέρια και ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό»

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δίκη για την φωτιά σε Ραφήνα & Μάτι: Πώς έχασε τη ζωή του ένας ιερέας θύμα της πυρκαγιάς – «Σήκωσε τα χέρια και ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό – Κατάλαβε…»

Νέες μαρτυρίες και επώδυνες μνήμες από τα τραγικά έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι καταθέτουν και σήμερα από το πρωί στο δικαστήριο συγγενείς θυμάτων. Συγκλονιστική υπήρξε η κατάθεση της Ελένης Παπαποστόλου, η οποία έμεινε στη θάλασσα περίπου 4 ώρες μαζί με τους γονείς της και βίωσε την πιο τραγική στιγμή της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας