Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τη βίωσα σαν παραμύθι»
15:34 - 23/01/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον τίτλο του «καλού […]
The post Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη τη βίωσα σαν παραμύθι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στα 14 μου έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, το βίωσα σαν παραμύθι
Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης «Ελένη», και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. «Δε νιώθω «καλό παιδί», φέρομαι όπως θέλω να μου φέρονται. Ακόμα και όταν μαλώνω, το κάνω με ευγένεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να «βγω από τα ρούχα μου». Δε θεώρησα ποτέ ότι είμαι κάτι ανώτερο από ... Περισσότερα
To άρθρο Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στα 14 μου έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, το βίωσα σαν παραμύθι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στα 14 μου έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το βίωσα σαν παραμύθι
Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης «Ελένη», και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης «Ελένη», και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.«Δε νιώθω «καλό παιδί, φέρομαι όπως θέλω να μου φέρονται. Ακόμα και όταν μαλώνω, το κάνω με ευγένεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να “βγω από τα ρούχα μου”. Δε θεώρησα ποτέ ότι είμαι κάτι ανώτερο από τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr