Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκε νεκρή την 26χρονη αδερφή του μέσα στο διαμέρισμα
19:28 - 23/01/2023
Μία 26χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το πρωί της Κυριακής (22/1), στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr την άτυχη κοπέλα εντόπισε νεκρή ο αδερφός της. Στο διαμέρισμα μετέβη ιατροδικαστής αλλά και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν από τον χώρο, δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα
23/01/2023
Μία 26χρονη κοπέλα με καταγωγή από το Μώλο εντοπίστηκε νεκρή, το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη. Την άτυχη κοπέλα βρήκε ο αδερφός της ο οποίος και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς. Την προανάκριση ανέλαβε το Α.Τ Τούμπας.
Διαβάστε το στο filathlos.gr