Στέφανος Κορκολής: Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, πραγματικά πάγωσα – Δίνω μια μάχη συνεχώς γιατί έρχεται και φεύγει

05:00 - 24/01/2023

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (23/1), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Στέφανος Κορκολής, που συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Ο συνθέτης και τραγουδιστής θυμήθηκε στιγμές και πρόσωπα – «σταθμούς», της επιτυχημένης καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στο «μικρόβιο» της μουσικής που τρύπωσε μέσα του από τα πολύ παιδικά του χρόνια, με το πρώτο του τραγούδι όταν ήταν μόλις 5 ετών. Ο Στέφανος Κορκολής έθιξε μάλιστα και το ζήτημα των δημιουργών που δεν εισπράττουν τα πνευματικά τους δικαιώματα και είπε: «Εγώ έχω τη δυνατότητα να μην λαμβάνω τα πνευματικά δικαιώματα αλλά έχω τη δυνατότητα να κάνω εμφανίσεις, ένας στιχουργός τι θα κάνει; Είναι άδ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κορκολής στον Αρναούτογλου: «Το τσιγάρο με κατέστρεψε, δίνω μια μάχη συνεχώς με τον καρκίνο»

Ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του, The 2night Show έκανε το βράδυ της Δευτέρας 24/1. To άρθρο Στέφανος Κορκολής στον Αρναούτογλου: «Το τσιγάρο με κατέστρεψε, δίνω μια μάχη συνεχώς με τον καρκίνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στέφανος Κορκολής για καρκίνο: Δίνω μια μάχη συνεχώς γιατί έρχεται και φεύγει

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε με χαρά για την επερχόμενη επετειακή συναυλία του, στο Μέγαρο Μουσικής.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας