Ραμόνα Βλαντή για My Style Rocks: «Θα το βλέπουν μόνοι τους στον ΣΚΑΪ»
08:54 - 24/01/2023
Για το My Style Rocks ρώτησαν την Ραμόνα Βλαντή οι δημοσιογράφοι, το βράδυ της Δευτέρας, κι εκείνη όπως ήταν αναμενόμενο […]
The post Ραμόνα Βλαντή για My Style Rocks: «Θα το βλέπουν μόνοι τους στον ΣΚΑΪ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ραμόνα Βλαντή για το φετινό My Style Rocks: «Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους»
Η Ραμόνα Βλαντή το βράδυ της Δευτέρας έκανε δηλώσει στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον φετινό κύκλο του My Style Rocks. «Το μόνο που μπορώ να πω σε σας είναι ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Προσπάθησα να το παρακολουθήσω. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν τους […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΡαμόνα Βλαντή για My Style Rocks: «Θα το βλέπουν μόνοι τους στον ΣΚΑΪ»
Σε εκδήλωση προϊόντων κομμωτικής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/1 η Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε
To άρθρο Ραμόνα Βλαντή για My Style Rocks: «Θα το βλέπουν μόνοι τους στον ΣΚΑΪ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒλαντή για My Style Rocks: "Θα το βλέπουν μόνοι τους στον ΣΚΑΪ"
"Η παραγωγή τους διαλέγει, δεν μου φταίει εμένα σε κάτι ούτε η Ηλιάνα, ούτε ο Σκουλός, ούτε ο Κουδουνάρης"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr