Μητσοτάκης από Αυλώνα: Θα παραλάβουμε το πέμπτο αναβαθμισμένο F-16 Viper – Η Ελλάδα είναι ισχυρή, ασφαλής
11:34 - 24/01/2023
Σε κατοίκους του Αυλώνα που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθ’ οδόν προς την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας, στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει. «Κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Δήμαρχε, θέλησα σήμερα να βρεθώ μαζί σας εδώ στον Αυλώνα να σάς σφίξω το χέρι, να σάς πω καλή χρονιά, καθώς είμαι καθ’ οδόν για μία σημαντική εκδήλωση, η οποία θα γίνει σε λίγη ώρα από τώρα στην ΕΑΒ. Θα παραλάβουμε το πέμπτο αναβαθμισμένο F-16 Viper, από τα 83 συνολικά τα οποία έχουμε προγραμματίσει να αναβαθμίσουμε μέχρι το 2026. Θέλω να σάς θυμίσω ότι εδώ στους ουρανούς πάνω από την Αττική και με βάση την Τανάγρα πετ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης από Αυλώνα: Παραλαμβάνουμε το πέμπτο αναβαθμισμένο F-16 Viper – Η πατρίδα μας είναι ισχυρή και ασφαλής
Σε κατοίκους του Αυλώνα που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθ’ οδόν προς την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας.Σε κατοίκους του Αυλώνα που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθ’ οδόν προς την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας.«Κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Δήμαρχε, θέλησα σήμερα να βρεθώ μαζί σας εδώ στον Αυλώνα να σάς σφίξω το χέρι, να σάς πω καλή χρονιά, καθώς είμαι καθ’ οδόν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜητσοτάκης από Αυλώνα: Παραλαμβάνουμε το 5ο F-16 Viper, η Ελλάδα είναι ισχυρή και ασφαλής
«Πόσο δούλεμα πια από τον Τσίπρα;» - Παρεμβαίνουμε για τις τιμές στο ράφι - Το δίλλημα της κάλπης έχει να κάνει με κρίσιμα ζητήματα εθνικής ασφάλειας.
Το άρθρο Μητσοτάκης από Αυλώνα: Παραλαμβάνουμε το 5ο F-16 Viper, η Ελλάδα είναι ισχυρή και ασφαλής εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜητσοτάκης από Αυλώνα: Η Ελλάδα είναι ισχυρή και ασφαλής – Θα παραλάβουμε το πέμπτο αναβαθμισμένο F-16 Viper
«Όλοι σας γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση αυτή έχει σταθεί δίπλα σε κάθε Έλληνα πολίτη»
Διαβάστε το στο news.gr