Bo: Η στιγμή που ο Νίκος Βέρτης του κάνει «κερατάκια» από την πίστα – Βίντεο

12:04 - 24/01/2023

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star είδαμε τα τρυφερά φιλιά του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα. Κι όπως όλα δείχνουν ο Μάριος και η Καρολίνα είναι το νέο παράνομο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης. Ο σύντροφος της παίκτριας και δημοφιλής καλλιτέχνης Bo το Σάββατο 21/1 βρέθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Βέρτης τραγουδάει και κάνει κερατάκια στον Μπο

Μπορεί ο Μπο να είδε στην τηλεόραση την αγαπημένη του Καρολίνα να ερωτοτροπεί με τον Μάριο στο Survivor All Star, δεν έχασε όμως το κέφι του και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Όπως αποκάλυψε στη Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο Βέρτης τρόλαρε πάνω στη σκηνή τον Μπο, την ώρα που τραγούδαγε το «Φεύγω». Συγκεκριμένα στον στίχο «την προδοσία δεν συγχωρώ» έκανε για πλάκα κερατάκια κοιτώντας τον Μπο. Είχε προηγηθεί χαλαρή συζήτηση στο καμαρίνι του τραγουδιστή για το θέμα της σχέσης του ράπερ με αποτέλεσμα να μην προκύψει κάποια παρεξήγηση με την πλάκα του Νίκου Βέρτη.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»