Βραβεία Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες της 95ης τελετής απονομής

15:40 - 24/01/2023

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη (24.1.2023) οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2023, καθώς η τελετή απονομής θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Αναλυτικά οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2023: Β’ Γυναικείου Ρόλου Angela Basset – Black Panther: Wakanda Forever Hong Chau – The Whale Kerry Condon – ... Περισσότερα To άρθρο Βραβεία Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες της 95ης τελετής απονομής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βραβεία Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες

Βραβεία Όσκαρ 2023: Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη 24/1. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή To άρθρο Βραβεία Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ του 2023 σε όλες τις κατηγορίες: Ξεχωρίζει ήδη η ταινία «All Quiet on the Western Front» (Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο) του Netflix, που διεκδικεί 9 βραβεία. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ https://www.youtube.com/embed/hf8EYbVxtCY?feature=oembed All Quiet on the Western FrontAvatar: The Way of WaterThe Banshees of InisherinElvisEverything Everywhere All at OnceThe […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βραβεία Οσκαρ 2023: «Τα Πάντα Όλα» σαρώνουν με 11 υποψηφιότητες – Δείτε αναλυτικά όλες τις κατηγορίες

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε τις φετινές υποψηφιότητες των 95ων Βραβείων Όσκαρ, με την ιδιαίτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας «Τα Πάντα Όλα» να συγκεντρώνει τις περισσότερες, ακολουθούμενη από το «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και «Τα Πνεύματα του Ινισέριν».

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Όσκαρ 2023 : Αυτές είναι οι υποψηφιότητες

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Οσκαρ 2023. Η «κωμωδία δράσης» “Τα πάντα όλα” (“Everything Everywhere All at Once”) ηγείται της κούρσας με 11 υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες, ανάμεσά τους και αυτή της Καλύτερης ταινίας. Η 95η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στο Dolby Theatre του […] The post Όσκαρ 2023 : Αυτές είναι οι υποψηφιότητες first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι φετινές υποψηφιότητες

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2023, οι οποίες περιλαμβάνουν σημαντικές εκπλήξεις! Δείτε αναλυτικά την λίστα. The post Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι φετινές υποψηφιότητες appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι