Ναταλία Γερμανού: Η on air γκάφα για την ηλικία της (Video)

15:36 - 26/01/2020

ΕΛΛAΔΑ  Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της, αλλά είπε λάθος ηλικία… Συνεργάτιδά της είπε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»: «Σκέψου ότι είσαι 55 plus όπως είναι ο Πασχάλης» τότε η Ναταλία Γερμανού η οποία ήταν αφηρημένη είπε: «55 plus είμαι εγώ». Και αμέσως έσπευσε να πει: «Όχι δεν είμαι 55 plus! Δεν είμαι. Με βάζετε και λέω πράγματα που δεν ισχύουν». Φυσικά όλοι οι συνεργάτες της γέλασαν κι εκείνη δεν μπορούσε να διορθώσει το λάθος της.  Πηγή: gossiptv.gr ΓερμανούηλικίαλάθοςΠασχάληςHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: Η on air γκάφα με την ηλικία της και η αντίδραση της

Τελικά πόσο χρονών είναι η Ναταλία Γερμανού; 

Διαβάστε το στο

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την γκάφα! Η on air κατά λάθος αναφορά στην ηλικία της (Video)

Κλάμα! Αυτή κι αν είναι γκάφα! Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της, αλλά είπε λάθος ηλικία…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ναταλία Γερμανού: Η γκάφα που έκανε στο «αέρα» για την ηλικία της (vid)

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η ηλικία του άναψαν φωτιές στην Ναταλία Γερμανού που εκστόμισε μια ατάκα που ούτε η ίδια δεν περίμενε. The post Ναταλία Γερμανού: Η γκάφα που έκανε στο «αέρα» για την ηλικία της (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλία Γερμανού: Η on air γκάφα με την ηλικία της και η αντίδρασή της

Τελικά πόσο χρονών είναι η Ναταλία Γερμανού; The post Ναταλία Γερμανού: Η on air γκάφα με την ηλικία της και η αντίδρασή της appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την γκάφα! Η on air κατά λάθος αναφορά στην ηλικία της (Video)

Κλάμα! Αυτή κι αν είναι γκάφα! Η Ναταλία Γερμανού είπε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κλάμα! Η on air γκάφα της Ναταλίας Γερμανού για την ηλικία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της, αλλά είπε λάθος ηλικία… Συνεργάτιδά της είπε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»: «Σκέψου ότι είσαι 55 plus όπως είναι ο Πασχάλης» τότε η Ναταλία Γερμανού η οποία ήταν αφηρημένη είπε: «55 plus είμαι εγώ». Και αμέσως έσπευσε να πει: «Όχι δεν είμαι 55 plus! Δεν είμαι. Με βάζετε […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την γκάφα! Η on air κατά λάθος αναφορά στην ηλικία της (video)

Κλάμα! Αυτή κι αν είναι γκάφα! Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της, αλλά είπε λάθος ηλικία… Ναι, καλά διαβάσατε! Συνεργάτιδά της είπε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»: «Σκέψου ότι είσαι 55 plus όπως είναι ο Πασχάλης» τότε η Ναταλία Γερμανού η οποία ήταν αφηρημένη είπε: «55 plus είμαι εγώ». Και αμέσως έσπευσε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κλάμα! Η on air γκάφα της Ναταλίας Γερμανού για την ηλικία της

Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της, αλλά είπε λάθος ηλικία… Συνεργάτιδά της είπε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»: «Σκέψου ότι είσαι 55 plus όπως είναι ο Πασχάλης» τότε η Ναταλία Γερμανού η οποία ήταν αφηρημένη είπε: «55 plus είμαι εγώ». Και αμέσως έσπευσε να πει: «Όχι δεν είμαι 55 plus! Δεν είμαι. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ναταλία Γερμανού - Η on air κατά λάθος αναφορά στην ηλικία της (video)

Δείτε το απόσπασμα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)