Survivor All Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Νίκο Μπάρτζη – «Πρόδωσε την Ελένη»
21:46 - 24/01/2023
Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με αφορμή το χθεσινό συμβούλιο στο Survivor All Star, εκδήλωσε τον θυμό της με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος κατά την ίδια «πρόδωσε» την Ελένη Χαμπέρη.Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με αφορμή το χθεσινό συμβούλιο στο Survivor All Star, εκδήλωσε τον θυμό της με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος κατά την ίδια «πρόδωσε» την Ελένη Χαμπέρη.Μιλώντας με τους συμπαίκτες της στην καλύβα τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε: «Θέλω να μιλήσω για την ψηφοφορία των Κόκκινων γιατί μας έκριναν εμάς ότι δεν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Νίκο Μπάρτζη – «Γύρισε την μπιφτέκα»
Έξαλλη φάνηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/01). Η παίκτρια έριξε τα βέλη της κατά του Νίκου Μπάρτζη με αφορμή το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού. Ο λόγος του θυμού της, είναι η εκτίμηση της πως ο Νίκος Μπάρτζης «πρόδωσε» την Ελένη Χαμπέρη.«Θέλω να μιλήσω για την ψηφοφορία των Κόκκινων γιατί μας έκριναν εμάς ότι δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά και τα έκαναν μαντάρα. Και η πεντάδα εννοείται που ψήφισε η Ελένη ήτανε πεντάδα Μαρτίκας, Στάθης, Μπάρτζης, Αφροδίτη. Τέρμα στημένο. Εγώ στεναχωριέμαι για τον Μπάρτζη γιατί τη γύρισε την μπιφτέκα ανάποδα, όπως λέει κι εκείνος. Στο δικό μας παιχνίδι την Ελένη την έλεγε ψυχάρα, φίλη του, την ήθελε και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor All Star: Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Έλα πες το μπροστά μου»
Φανερά ενοχλημένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star μετά από όσα άκουσε στο τελευταίο συμβούλιο
To άρθρο Survivor All Star: Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Έλα πες το μπροστά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr