Φαίη Σκορδά: «Ήθελα να κάνω unfollow αλλά δε το έκανα γιατί το θεωρώ φτηνό να είμαι στα sites γι’ αυτό»

12:16 - 25/01/2023

Τα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το unfollow της Βίκυς Καγιά και τα mute που To άρθρο Φαίη Σκορδά: «Ήθελα να κάνω unfollow αλλά δε το έκανα γιατί το θεωρώ φτηνό να είμαι στα sites γι’ αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: Ήθελα πολύ να κάνω unfollow, αλλά δεν το έκανα γιατί το θεωρώ πολύ φτηνό να «παίξει» μετά ως τίτλος στα σάιτ

Με αφορμή το unfollow της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και τα mute που κάνει η δεύτερη σε όσους δεν θέλει να βλέπει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram («κάνε mute, είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;» δήλωσε χαρακτηριστικά), έφεραν την εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της «Πρωινό μας». «Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, όπως κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει τα… πρωτεία πριν την Καγιά, κάνει και μπλοκ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Είπα ότι ο Δημήτρης το κάνει και δεν τον νοιάζει αν βγουν τίτλοι μετά. Γιατί εγώ είμαι ειλικρινής, είμαι τόσο εκνευρισμένη με κάτι που βλέπω και διαβάζω κι επειδή δεν θα απαντούσα ποτέ, είπα ότι τώρα, αυτή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της