Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, καψόνια πολλά»
14:00 - 25/01/2023
Καλεσμένη της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Μέσα σε όλα, […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, καψόνια πολλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Σαλαγκούδη για ΕΡΤ: «Μου έκαναν καψόνια, ήταν πολύ δύσκολο»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/1) η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο ZouglaΑνθή Σαλαγκούδη για ΕΡΤ: «Μου έκαναν καψόνια. Ήταν πολύ δύσκολο»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/1 η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντάς την, τραυματική εμπειρία. «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, είναι κάτι το οποίο θέλω να ξεχάσω. Έκανα δοκιμαστικά και μου άλλαζαν την σκαλέτα τελευταία στιγμή, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, καψόνια πολλά, ήταν λίγο σαν το φανταρικό»
Για την περίοδο που εργάστηκε στην ΕΡΤ μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη, λέγοντας πως της έκαναν πόλεμο και καψόνια.Για την περίοδο που εργάστηκε στην ΕΡΤ μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη, λέγοντας πως της έκαναν πόλεμο και καψόνια.Η Ανθή Σαλαγκούδη εξομολογήθηκε πως «νομίζω ότι πιο πολύ στην ΕΡΤ με είχε «φάει» το όνομα. Για μένα ήταν πιο δύσκολο γιατί το έφερα εγώ η ίδια βαρέως και νομίζω ότι από μένα ξεκινούσε. Ναι, σίγουρα μου έκαναν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ μου έκαναν απίστευτο πόλεμο, ήταν τραυματική εμπειρία»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», με την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/1 η
To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ μου έκαναν απίστευτο πόλεμο, ήταν τραυματική εμπειρία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, καψόνια πολλά»
«Εγώ την ΕΡΤ την αγαπούσα πάρα πολύ, τώρα όμως δεν την αγαπάω» δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο. Με στοχοποιούσαν για ένα πολιτικό παιχνίδι»
Στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα αργά» βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στην ΕΡΤ κατά την περίοδο που εργαζόταν ενώ μίλησε για τον πόλεμο που δέχτηκε. «Νομίζω ότι πιο πολύ στην ΕΡΤ με είχε “φάει” το όνομα. Για μένα ήταν πιο δύσκολο γιατί το έφερα εγώ η ίδια […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο. Με στοχοποιούσαν για ένα πολιτικό παιχνίδι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr