Survivor All Star: Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Έλα πες το μπροστά μου»
21:48 - 25/01/2023
Φανερά ενοχλημένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star μετά από όσα άκουσε στο τελευταίο συμβούλιο
To άρθρο Survivor All Star: Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Έλα πες το μπροστά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star – Ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έλα πες το μπροστά μου»
Φανερά ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star, μετά από όσα άκουσε στο τελευταίο συμβούλιο από τον Κρις Σταμούλη. Όπως αποκάλυψε στην κάμερα, η ίδια μετά το συμβούλιο, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στην ομάδα της, προκειμένου μελλοντικά να αποφευχθούν διαφωνίες και εντάσεις. «Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κρις Σταμούλη
Εκνευρισμένη είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κρις Σταμούλη κι όσα είπε ενώπιον όλων στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor.Εκνευρισμένη είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κρις Σταμούλη κι όσα είπε ενώπιον όλων στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor.«Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι ότι χθες στο συμβούλιο ο Κρις με έπιασε λίγο εξ απήνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν τελικά, αλλά ποτέ δεν έχει έρθει να τα πει μπροστά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κρις Σταμούλη
Εκνευρισμένη είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κρις Σταμούλη κι όσα είπε ενώπιον όλων στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor. «Αυτό […]
The post Survivor: Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κρις Σταμούλη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr