Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο Survivor»
08:14 - 26/01/2023
Για το Survivor, αλλά και για τον χωρισμό της απάντησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε δηλώσεις της. Όπως τόνισε, πάντα ένας […]
The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο Survivor» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Χώρισα, θέλω να πάω στο Survivor, για να αφήσω πίσω μου συντρίμμια
«Έχει γίνει κάποια κουβέντα με το Survivor» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι
Διαβάστε το στο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είναι πάρα πολύ επώδυνος ο χωρισμός
«Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο Survivor», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε σε δηλώσεις της για το Survivor, αλλά και για τον χωρισμό της. Όπως τόνισε, πάντα ένας χωρισμός είναι επώδυνος. «Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο Survivor. Έχει γίνει κάποια κουβέντα. Πιστεύω ότι όλα είναι από την ... Περισσότερα
To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είναι πάρα πολύ επώδυνος ο χωρισμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο Survivor All Star
«Έχει γίνει κάποια κουβέντα. Πιστεύω ότι όλα είναι από την παραγωγή, με βάση το πώς θα εξελιχθεί το ριάλιτι», είπε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο χωρισμός είναι πολύ επώδυνος, τώρα θα ήθελα να πάω στο Survivor»
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Τετάρτης 26/1 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο χωρισμός είναι πολύ επώδυνος, τώρα θα ήθελα να πάω στο Survivor» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: «Χώρισα, θέλω να πάω στο Survivor»
«Έχει γίνει κάποια κουβέντα με το Survivor» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι . Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της και στην επιθυμία της, να πάει στο Survivor All Star.Όσον αφορά στον χωρισμό της η instagrammer και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξεκαθάρισε: «Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο […]
Διαβάστε το στο dete.grΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: "Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο Survivor"
"Είναι πάρα πολύ επώδυνος ο χωρισμός, ειδικά όταν υπάρχει αγάπη, είναι σαν ένας θάνατος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr