Αλέξης Κούγιας για Λαζόπουλο: «Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει»

13:54 - 26/01/2023

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη του με τον καρκίνο, την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει και σύντροφος στη ζωή του. «Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη τη στιγμή παθαίνεις ένα σοκ. Είχα ένα ατύχημα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας για Λαζόπουλο: «Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»...

Διαβάστε το στο Zougla

Κούγιας για Λαζόπουλο: Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο στην εκπομπή Super Κατερίνα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κούγιας για Λαζόπουλο: Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει…

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» δηλώσεων ανάμεσα στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο. Σε δηλώσεις του στην Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μεταξύ άλλων, ο νομικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λάκη Λαζόπουλο. «Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, λέει ότι ο Κούγιας παραδέχτηκε ότι με έδειρε. Δεν κατάλαβα γιατί στοχοποίησε εμένα. Τον είχα βοηθήσει πολύ στην υπόθεση του Therapin… Μου ευγνωμονούσε που τον έσωσα. Επί 8 χρόνια με παρουσίαζε κοντό και δυστυχώς για αυτόν είμαι 1.79. Από αυτόν καμιά δεκαριά πόντους πιο ψηλός. Είναι τελείως διαφορετικό να σε παίρνουν οι κάμερες από κάτω» σημείωσε. Ο κ. Κούγιας στάθηκε και σε ένα ακραίο σχόλιο του ηθοποιού

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κούγιας για Λαζόπουλο: Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη. Με «αιχμηρά» σχόλια μίλησε για τις προσωπικές διαφορές που έχει με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»