Μαρία Αντωνά για Ανδριώτου: «Σε αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι κάρμα» - Η αναφορά στον Σοϊλέδη

16:58 - 26/01/2023

Η Μαρία Αντωνά σχολιάζει όσα έγιναν στο «Survivor All Star» μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα ενώ "εκτοξεύει τα…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Αντωνά «καρφώνει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σε αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι κάρμα»

«Προσωπικά, αισθάνθηκα πολύ άβολα με όλο αυτό και με το πλάνο που είδα και με το πώς εκτέθηκαν τα παιδιά και το πώς αισθάνθηκαν τα παιδιά που είναι έξω» σχολίασε η Μαρία Αντωνά σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (26/01) αναφερόμενη στις «κρυφές» του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα. Σημειώνεται πως η Καρολίνα Καλύβα όταν ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο διατηρούσε σχέση με τον ράπερ Μπο, ενώ ο Μάριος Πρίαμος, σύμφωνα με τις φήμες, είχε σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. «Το ξέρεις ότι ο Μπο είναι φίλος μου, μίλησα μαζί του κι έχει στεναχωρηθεί πολύ. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ήθελε να εκτεθεί έτσι, πανελληνίως.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες