Σε απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό: «Αν είχα απέναντί μου τον Μίχο θα τον είχα σκοτώσει»
22:06 - 26/01/2023
Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά την απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση. Η ίδια, μιλά μέσα από τη φυλακή και όπως λέει χαρακτηριστικά «αν είχα απέναντί μου τον Ηλία Μίχο θα τον σκότωνα και θα ήμουν δίκαια και όχι άδικα μέσα στη φυλακή». «Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει» προσθέτει η 37χρονη. Η μητέρα της 12χρονης, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί, επιμένει για την αθωότητά
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεπόλια - Μητέρα 12χρονης: «Αν είχα απέναντί μου τον Ηλία Μίχο, θα τον είχα σκοτώσει»
Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια υποστηρίζει ότι είναι αθώα και αναφέρει πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚολωνός: Η μητέρα της 12χρονης ξεκίνησε απεργία πείνας – «Αν είχα μπροστά μου τον Μίχο θα τον σκότωνα»
Απεργία πείνας ξεκίνησε στις φυλακές η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατ΄εξακολούθηση και μαστροπείας, σε μια υπόθεση που συενεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΞεκίνησε απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης – «Αν είχα μπροστά μου τον Μίχο θα…»
Απεργία πείνας ξεκίνησε στις φυλακές η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού κατ΄εξακολούθηση και μαστροπείας, σε μια υπόθεση που συενεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο. Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό είναι στην φυλακή, κατηγορούμενη και η ίδια για μαστροπεία της κόρης της, η οποία έχει υποστεί πολλούς βιασμούς. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr