Τσιτσιπάς: «Νιώθω ευλογημένος, όνειρό μου το Νο.1»
09:35 - 27/01/2023
Τσιτσιπάς: «Νιώθω ευλογημένος, όνειρό μου το Νο.1»
27/01/2023
Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του στα ημιτελικά του Australian Open και την πρόκριση στον τελικό του μεγάλου τουρνουά της Μελβούρνης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ευλογημένος για τις στιγμές που ζει στα κορτ και τόνισε πως στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.
«Παρακολούθησα τον Μάρκο (Παγδατή) να το κάνει πριν μερικά χρόνια, να παίζει σε αυτό το κορτ. Το ονειρεύτηκα κι εγώ σαν παιδί. Είναι σπουδαίο να παίζω εδώ, κόντρα στους κορυφαίους του κόσμου. Είναι στην καρδιά μου και πάντα τον θεωρώ έναν από τα πρότυπά μου», ανέφερε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.
«Νιώθω ευλογημένος για το ότ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση στον τελικό: «Νιώθω ευλογημένος, στόχος το Νο1»
Για τον Μάρκο Παγδατή που είχε φτάσει το 2006 στον τελικό της Μελβούρνης αλλά και για τους ομογενείς που του δίνουν τεράστια ώθηση μίλησε μετά τη νίκη επί του Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς: «Όνειρο μου το Νο1 του κόσμου»
Να κατακτήσει τον κόσμο του τένις θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς: «Ονειρο μου το Νο1 του κόσμου»
Να κατακτήσει τον κόσμο του τένις θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.
Διαβάστε το στο tanea.grΤσιτσιπάς: Νιώθω ευλογημένος, όνειρό μου η κορυφή
Το εμπόδιο του Κάρεν Κατσάνοφ αποδείχθηκε πολύ μικρό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος νίκησε με 3-1 σετ και θα δώσει το παρών στο μεγάλο τελικό του Australian Open το…
Τσιτσιπάς: Νιώθω ευλογημένος, όνειρό μου η κορυφή - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΤσιτσιπάς μετά την πρόκριση στον τελικό: «Νιώθω ευλογημένος, στόχος το Νο1»
Για τον Μάρκο Παγδατή που είχε φτάσει το 2006 στον τελικό της Μελβούρνης αλλά και για τους ομογενείς που του δίνουν τεράστια ώθηση μίλησε μετά τη νίκη επί του Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς.
Το άρθρο Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση στον τελικό: «Νιώθω ευλογημένος, στόχος το Νο1» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΤσιτσιπάς: «Νιώθω ευλογημένος»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον Μάρκο Παγδατή, ο οποίος είχε φτάσει στον τελικό του Australian Open το 2008 απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, μίλησε για το πόσο σημαντική δουλειά έχουν κάνει μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη προκειμένου να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του τένις, ενώ στάθηκε και στην εξαιρετική στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο.
Διαβάστε το στο fosonline.gr